3m

3M nakon akvizicije najvećeg proizvođača opreme za rad na visini, tvrtke Capital safety, postao je vlasnik dviju renomiranih brandova DBI- SALA te PROTECTA. Oni više od 70 godina rade na inovacijama koje širom svijeta spašavaju živote radnika.

Osim više od 1500 radnika u 7 tvornica smještenih po cijelom svijetu, titulu najvećeg nose i zbog više od 400 certificiranih centara za popravke, 17 trening centara te više od 400 patenata. Garancija kvalitete su svakodnevna ispitivanja dinamičke i statičke čvrstoće proizvoda koji se obavljaju na terenu te u testnim objektima smještenim u svim proizvodnim mjestima. Laboratoriji su opremljeni da simuliraju toplinu, hladnoću, vlagu te izloženost korozivnom i abrazivnom okruženju kako si se osigurala potpuna pouzdanost.  Jedinstveni u industriji, ISO 17025, ovlašteni laboratorij tvrtke Capital Safety pokazuje predanost kvaliteti, inovativnosti i sigurnosti.

Katalozi za preuzimanje

Ne koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje značajki društvenih medija i analizu našeg prometa.
Prihvati