uvex

Uvex  razvija i proizvodi inovativne proizvode koji zadovoljavaju najzahtjevnije uvjete industrijske sigurnosti. Prvorazredna stručnost, beskompromisna kvaliteta i strateško upravljanje inovacijama čine bazu za to.

Uvex centar izvrsnosti u Fürthu u Bavarskoj proizvodi inovativne proizvode za zaštitu očiju- od zaštitnih  naočala do naočala za zaštitu od laserskih zraka. Mehanička i optička svojstva se testiraju u vlastitom laboratoriju za ispitivanje. Centar stručnosti u Lünebergu proizvodi raspon najsuvremenijih sigurnosnih rukavica: isključivo vlastita proizvodnja u svakoj fazi proizvodnog procesa – od razvoja pređe do individualne konstrukcije – osigurava izvanrednu kvalitetu proizvoda. Tvornica Uvex u Ellefeldu, Saska, specijalizirana je za korporativnu i zaštitnu odjeću: Raspon usluga koje nudi je od početne ideje do isporuke odjeće po specijalnim zahtjevima. “Made in uvex” također se odnosi na europske tvornice, kao što su švedski stručnjaci za zaštitu sluha, SwedSafe ili  proizvođač  cipela u Italiji – osiguravajući visoke zahtjeve 
proizvoda i usluga u svakom trenutku.

Katalozi za preuzimanje

Ne koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje značajki društvenih medija i analizu našeg prometa.
Prihvati