Edukacija

Educiramo radnike za kvalitetno korištenje zaštitne opreme, te vršimo periodičke preglede.

Edukacija radnika poželjna je za svu osobnu zaštitnu opremu III. kategorije. To su artikli koji služe za osiguranje od rizika  koji mogu izazvati vrlo ozbiljne posljedice poput smrti ili trajnih zdravstvenih posljedica. Edukacije vršimo na terenu, u Vašim prostorima, najbolje u realnom radnom okruženju.

Siga garancija sigurnosti

Edukaciju vrše certificirani treneri (bilo osoblje Sige ili osoblje proizvođača) te o tome izrađuju potvrdu. Edukacija sadrži upoznavanje sa mogućnostima opreme, pravilne instalacije, oblačenja te sigurne upotrebe.
Osim opreme II. kategorije radimo i edukaciju za upotrebu i opreme II. kategorije kako bismo korisnike upoznali sa dodatnim mogućnostima u korištenju osobne zaštitne u cilju iskorištavanja svih aspekata sigurnosti i udobnosti opreme.
Za opremu III. kategorije nužno je, minimlano jednom godišnje, napraviti periodički pregled. Iza pregleda slijedi adekvatno označavanje artikala te zapis o istom . Periodički pregled obavlja certificirana osoba koja je za to ovlaštena od proizvođača opreme. Pregled se vrši na lokacijama korisnika ili se oprema  može dostaviti na našu adresu. 

Ne koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje značajki društvenih medija i analizu našeg prometa.
Prihvati